categoriegemeentekaart

titel01Scoutswezel - Sint-Catharina  (Toon op kaart)
 
Scouts en Gidsen Vlaanderen [A2202G]
Gouw Heide - District Kommerin
www.scoutswezel.be
G. De Pelichylei, 2970 's Gravenwezel
Er is niet aangeven of het lokaal al dan niet gehuurd kan worden.
Scouts ?s Gravenwezel is in 1988 opgericht als een gemengde scoutsgroep. De naam van onze groep is '2de Sint-Catharina' en het herkenningsteken is het Catharinawiel. Als scoutsgroep zijn we een onderdeel van Scouts en Gidsen Vlaanderen in deze grote organisatie hebben we het groepsnummer A2202G.
Waar?
Onze lokalen vind je in de Gilles De Pelichylei te ?s-Gravenwezel. Ter hoogte van het kruispunt met de veldlei ligt er achter het buskotje een kleine zandweg (met de pijlen : voetbalvelden B en C). Deze sla je in en na ongeveer 100m kom je aan onze terreinen. Rij je verder, dan kom je op de parking van de voetbalterreinen B en C.
Wanneer?
Lidgeld?
Das?
das

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiŽren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: 2016-11-20 ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -