categoriegemeentekaart

titel01Scouts Vosselaar - Don Bosco  (Toon op kaart)
 
Scouts en Gidsen Vlaanderen [A4108G]
Gouw Kempen - District Noorderkempen
www.scoutsvosselaar.be
Konijnenbergpad 2Y, 2350 Vosselaar
Wij verhuren ons lokaal: Scoutslokalen Don Bosco.
Wanneer?
De scouts gaat door op zondagnamiddag van 14u tot 16.30 voor de twee jongste takken, voor de oudere takken is het van 14u tot 17u.
Lidgeld?
Inschrijven gebeurt per overschrijving op het rekeningnummer BE55 3630 5784 1544 voor slechts ? 35. Dit dient te gebeuren uiterst vr 12 oktober met vermelding naam - tak - geboortedatum van de pas ingeschreven scout. Inschrijven in de loop van het scoutsjaar: Hiervoor neemt u contact op met Onze groepsleiding. Zij zullen alles in orde brengen en u vertellen hoeveel u nog moet betalen.
Das?
das

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: 2017-09-20 ]
 
Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -