categoriegemeentekaart

titel01Scouts Sint-Paulus  (Toon zonder kaart)
Scouts en Gidsen Vlaanderen [B2203G]
Gouw Oost-Brabant - District Leuven-Zuid
www.scoutssintpaulus.be
Lemmekesveld & Léon Schreursvest 33, 3001 Heverlee
Er is niet aangeven of het lokaal al dan niet gehuurd kan worden.
Scouts Sint-Paulus is een gezonde, ambitieuze scouts uit het Leuvense. Bovendien staat onze scoutsgroep al een aantal jaar ook open voor kinderen en jongeren met een mentale handicap. Zij vormen onze intakt-werking, wat staat voor integratie-activiteiten.
Waar?
Jongere takken (Kapoenen, kabouters, welpen) & intakt op het Lemmekesveld; Oudere takken (jonggivers, givers & Jin) op de Schreursvest
Wanneer?
Tenzij anders vermeld: Jongere takken & Intakt op zondagen van 14u - 17u30 Oudere takken op zondagen van 14u - 18u
Lidgeld?
Vanaf dit jaar lanceren we een nieuw systeem omtrent het lidgeld. Het bedrag van de lidgeld is dit jaar een variabel, door u gekozen, bedrag dat varieert tussen de standaard vraagprijs (?36) óf de streefprijs (?70). Als ouder heb je dus de keuze om een vrije bijdrage te doen aan onze scoutswerking, via het inschrijvingsgeld.
Das?
das

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiëren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: 2018-10-10 ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -