categoriegemeentekaart

titel01Scouts Aalst - Sint-Joris  (Toon op kaart)
 
Scouts en Gidsen Vlaanderen [O2303G]
Gouw Land Van Egmont - District Dender
www.scoutssintjoris.be
Roklijf 4, 9300 Aalst
Er is niet aangeven of het lokaal al dan niet gehuurd kan worden.
Wanneer?
Bij de Kapoenen, Welpen en Jongverkenners starten de vergaderingen elke zondag om 14u00 en eindigen deze omstreeks 17u00. Bij de oudste tak, de verkenners , duurt een vergadering iets langer, namelijk tot 18u00. Indien het aanvangs- of einduur of een datum wijzigt, wordt u hiervan tijdig op de hoogte gebracht.
Lidgeld?
Het lidgeld per scoutsjaar bedraagt 30 eurohet grootste deel van dit bedrag gaat naar de verzekering van uw zoon/dochter.
Das?
das

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiŽren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: 2015-06-13 ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -