categoriegemeentekaart

titel01Scouts Schilde - Sint-Godelieve - Sint-Dominicus  (Toon op kaart)
 
Scouts en Gidsen Vlaanderen [A2235G]
Gouw Heide - District Kommerin
www.scoutsschilde.be
Pater Nuyenslaan 66, 2970 Schilde
Wij verhuren ons lokaal: Scoutslokaal Schilde.
Onze Scoutsgroep ontstond in de jaren 40 in Schildebergen. Oorspronkelijk waren de meisjes (35e Sint-Godelieve) en de jongensgroep (56e Sint-Dominicus) afzonderlijke groepen. Doorheen de jaren werd meer en meer samengewerkt en zo komen we tot de huidige organisatie van onze scoutsgroep: kapoenen, jins en leiding zijn gemengd; alle andere takken hebben nog steeds met jongens en meisjes apart activiteiten. Jongens kunnen wel aan meisjes leiding geven en omgekeerd.
Wanneer?
We komen (bijna) elke zondag samen om samen te spelen, ravotten, sjorren, babbelen, knutselen, koken,? We proberen ons progamma zo gevarieerd mogelijk te maken zodat iedereen plezier kan beleven aan de scouts.
Lidgeld?
Das?
das

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiŽren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: 2017-10-02 ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -