, 1, 314, Scouts Kortemark - Robrecht De Fries, 8610, [W1301G], Robrecht De Fries, p, " />
 

categoriegemeentekaart

titel01Scouts Kortemark  (Toon op kaart)
 
1p
jeugd
fuif.scoutskortemark.be
 • forum.scoutskortemark.be
 • " target="_blank">
  Scouts Kortemark - Robrecht De Fries, 8610
  Kapellestraat 20a
  Nie Geweune Witje
  Wij, dat zijn de Scouts van Kortemark. Onze officiŽle naam klinkt als volgt: Scouts Robrecht De Fries. We zijn verbonden aan Scouts en Gidsen Vlaanderen. Over heel Vlaanderen zijn we met meer dan 75 000! Vrienden maken, met vallen en opstaan. Dat doen we. We nemen onze touwtjes in handen. Bij scouting luisteren we naar anderen en komen we op voor onszelf. We maken samen keuzes en realiseren die als ťťn groep. Natuurlijk kunnen alle kinderen en jongeren, zonder uitzondering bij ons terecht. Bij Scouts Kortemark is gewoon iedereen welkom.
  Wanneer?
  De vergaderingen gaan door op zaterdag van 14 uur tot 16 uur. Gemiddeld is er drie keer in een maand scouts. De kampen vinden plaats in de maand juli.
  Lidgeld?
  Het lidgeld gaat integraal naar Scouts en Gidsen Vlaanderen, zelf houden we daar niets van over. Hiervoor ben je het hele jaar verzekerd, wordt de pedagogische werking van Scouts en Gidsen Vlaanderen verzekerd, krijgen leden een ledenblaadje, zijn alle administratieve kosten gedekt, enz.

  subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

  Disclaimer:
  Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiŽren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

  [ Gegevens laatst gewijzigd op: www.scoutskortemark.be ]
   
  © Jeugdwerker.be - Disclaimer

  Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -