categoriegemeentekaart

titel01Scouts Pulle - Zandstuivers  (Toon op kaart)
 
Scouts en Gidsen Vlaanderen [A4414S]
Gouw Kempen - District Nete
www.scouts-pulle.be
Boudewijnlaan, 2243 Pulle
Wij verhuren ons lokaal: Scoutslokaal Pulle.
Elke week tracht onze leidingsploeg bestaande uit 27 unieke mensen de leden van onze scouts- en gidsengroep een originele, avontuurlijke, opwindende en leerrijke activiteit te bezorgen. Dit lijkt ons aardig te lukken want met zo'n 200 enthousiaste leden zijn we momenteel de grootste jeugdbeweging in Zandhoven en daar zijn we natuurlijk terecht trots op! Dit is echter geen reden om het rustig aan te doen, elk weekend proberen we de lat voor onszelf weer wat hoger te leggen. Dus iedereen die een leuke tijd wil beleven, nieuwe vrienden wil maken, zelfstandig wil leren worden, engagement wil tonen en niet vies is van een beetje modder moet zich zeker en vast komen inschrijven! IEDEREEN is welkom!
Wanneer?
Onze activiteiten gaan meestal door op zondag aan ons scoutsterrein en dit van 14:00u tot 17:00u! Daarnaast zijn er ook tal van weekends en een zomerkamp als ultieme afsluiter.
Lidgeld?
Das?
das

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiŽren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: 2015-12-20 ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -