categoriegemeentekaart

titel01Scouts Pijpelheide - Sint-Kristoffel  (Toon op kaart)
 
Scouts en Gidsen Vlaanderen [A4410S]
Gouw Kempen - District Nete
www.scoutspijpelheide.be
Negenbunders 3, 2221 Booischot
Er is niet aangeven of het lokaal al dan niet gehuurd kan worden.
Van heel jong tot nog steeds jong is iedereen welkom bij ons. De allerkleinsten, 6-7 jaar, zijn welkom bij de kapoenen; de 8-10 jarigen kunnen naadloos aansluiten bij de welpen; voor de 11 tot 13 jarigen is er plaats bij de jongverkenners en van 14 tot 17 jaar zijn de verkenners helemaal jouw ding. Ben je ouder dan 17 jaar, kom dan zeker eens langs, wie weet word je wel leider!

Elke zondag organiseren we tussen 14u en 17u bosspelen, stadsspelen, tochten, een namiddag technieken,... Daarbuiten organiseert de Scouts jaarlijks een quiz, het Paapelrock-festival, een smulnamiddag,... We verkopen zelfs bloemen op Moederdag!

Spreekt je dit enorm aan? Voel je de kriebels al boven komen? Vloei je over van enthousiasme, of ben je gewoon eens benieuwd naar de scouts? Stuur gerust een mailtje, een brief of een postduif, pleeg een telefoontje of kom gewoon eens langs op zondagnamiddag!
Waar?
Het scoutslokaal ligt in de Negenbunders te Pijpelheide.
Wanneer?
Elke zondagnamiddag van 14u en 17u
Lidgeld?
Das?
das

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiŽren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: 2015-10-04 ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -