, 1, 2286, Scouts en Gidsen Peer, 3990, [L1217G], Scouts en Gidsen Peer, s, " />
 

categoriegemeentekaart

titel01  (Toon op kaart)
 
1s
jeugd
www.scoutsengidsenpeer.be" target="_blank">
Scouts en Gidsen Peer, 3990
Zuidervest
https://images.scoutnet.be/groep/scouts-en-gidsen-vlaanderen/scouts-en-gidsen-peer.jpg
Scouting is buitenspelen en samenleven. Het laat kinderen en jongeren de kans om individueel en in groep te ontdekken hoe ze zich kunnen inzetten voor elkaar en voor de samenleving.
Waar?
Tenzij anders wordt meegedeeld, verzamelen we steeds op het speelterrein van Agnetendal. Bij slecht weer kunnen we gebruik maken van de eetzaal in Agnetendal.
Wanneer?
Lidgeld?

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiŽren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: www.scoutspeer.be ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -