categoriegemeentekaart

titel01Scouts Paloke - Jong Brabant Paloke  (Toon op kaart)
 
Scouts en Gidsen Vlaanderen [B1305G]
Gouw West-Brabant - District Hopland
www.scoutspaloke.be
Berchemstraat 129, 1700 Dilbeek
Er is niet aangeven of het lokaal al dan niet gehuurd kan worden.
Elke zondagnamiddag spelen jullie samen superleuke spelletjes die de overenthousiaste leidingsploeg voor jullie heeft voorzien. Een paar keer per jaar wordt er ook iets speciaals gedaan. Dan gaan jullie zwemmen, naar de film, op weekend, ... Ook krijgen jullie elke maand een boekje, meerbepaald de Palodi, in de bus, waarin de leiding reeds verklapt wat ze de komende maand voor jullie in petto hebben.
Waar?
Onze scoutslokalen zijn gelegen aan de Berchemstraat in Dilbeek. Wanneer u via de Ninoofsesteenweg komt, neemt u de Moermanslaan (aan de BMW garage). Daarna neemt u de eerste straat rechts: de Berchemstraat. U steekt de brug over de Ring over en de eerstvolgende straat aan de rechterkant slaat u in. De scoutslokalen bevinden zich helemaal aan het einde van de straat. De dichtsbijzijnde afrit van de Ring is afrit 13.
Wanneer?
Elke zondagnamiddag van 14u tot 17u30 (tenzij anders vermeld in de Palodi).
Lidgeld?
Das?
das

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiŽren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: 2015-08-13 ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -