categoriegemeentekaart

titel01Scouts Overijse - Sint-Martinus  (Toon op kaart)
 
Scouts en Gidsen Vlaanderen [B1604S]
Gouw West-Brabant - District Zonien
www.scoutsoverijse.be
Waversesesteenweg 96 (Ramberg), 3090 Overijse
Er is niet aangeven of het lokaal al dan niet gehuurd kan worden.
Scouts Overijse is een jeugdbeweging voor jongens vanaf 6 tot 17 jaar. Al meer dan 50 jaar organiseren wij leuke activiteiten op zondagnamiddag van 14u tot 17u. Ben je nu arm, rijk, klein of groot, iedereen is bij ons welkom!
Waar?
Onze lokalen liggen goed afgeschermd van de straat en toch dicht bij het centrum. Het scoutsgebouw is gelegen achter de Sint-Martinusscholen, ter hoogte van de Waversesesteenweg 94 in Overijse. Om de lokalen te bereiken, moet je de oprit van de scholen tot boven volgen.
Wanneer?
Lidgeld?
Das?
das

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiŽren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: 2014-12-25 ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -