categoriegemeentekaart

titel01Scouts Ninove - Sint-Jan-Berchmans  (Toon op kaart)
 
Scouts en Gidsen Vlaanderen [O2316S]
Gouw Land Van Egmont - District Dender
www.scoutsninove.be
Huifkarweg 1, 9400 Ninove
Er is niet aangeven of het lokaal al dan niet gehuurd kan worden.
Ben je op zoek naar een leuke jeugdbeweging in Ninove, dan hopen wij hier uw interesse te wekken voor de jongensscouts Ninove! Voor de meisjes verwijzen we u graag door naar onze 'zuster-scouts': Meisjesscouts Ninove! Natuurlijk bieden we zoals elke jeugdbeweging een leuke mix van sport, spel en creatieve activiteiten. Daarmee zouden we ons erg makkelijk kunnen voorstellen, maar geen nood, bij ons draait het om meer!
Waar?
Ons lokaal vind u in de Huifkarweg, op wandelafstand van het park van Ninove. U kunt gemakkelijk parkeren op de parking van jeugdcentrum De Kuip (het oude zwembad).
Wanneer?
Lidgeld?
Das?
das

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiŽren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: 2015-06-12 ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -