categoriegemeentekaart

titel01De Vlasbloem - Scouts Nieuwenrode  (Toon op kaart)
 
Scouts en Gidsen Vlaanderen [B1705G]
Gouw West-Brabant - District Wolvendael
www.scoutsnieuwenrode.be
Paddegatstraat 53, 1880 Nieuwenrode
Wij verhuren ons lokaal: Scouts Nieuwenrode.
Bij ons in de scouts van Nieuwenrode is iedereen welkom! Maar je moet wel ouder zijn dan zes jaar of zes jaar worden dit schooljaar. Een maximum leeftijd is er niet maar Jin of leiding wordt je niet zomaar...
Waar?
Onze lokalen zijn gelegen te Nieuwenrode achter de parochie zaal de 'Mispelaer'. Heb je liever een adres voor in je GPS in te geven? Paddegatstraat 53 te 1880 Nieuwenrode. Stuur ons echter geen post op dit adres, we hebben daar immers geen brievenbus.
Wanneer?
Elke zondag, of toch bijna elke zondag, spreken we af om 14u. Je bent best op tijd want om 14u stipt begint onze opening!
Lidgeld?
Das?
das

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiŽren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: 2013-11-04 ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -