categoriegemeentekaart

titel01Scouts Lede - Onze-Lieve-Vrouw  (Toon op kaart)
 
Scouts en Gidsen Vlaanderen [O2308G]
Gouw Land Van Egmont - District Dender
www.scoutslede.be
Impse Dam 22, 9340 Lede
Wij verhuren ons lokaal: Scoutslokaal Lede.
Scouts en Gidsen Vlaanderen richt zich met scouting op de ontplooiing van jonge mensen als individu, in groep en binnen de samenleving. Ploegwerk, medebeheer, zelfwerkzaamheid, engagement en dienst zijn de basis van onze aanpak. Met activiteiten vol avontuur en creativiteit bouwt Scouts en Gidsen Vlaanderen een werking op per leeftijdstak. Het openluchtleven is onze kracht. Scouting wil zeggen: op verkenning gaan. Het is een spel dat niet luchtledig is, vrije tijd die niet vrijblijvend is. Zo wil Scouts en Gidsen Vlaanderen alle kinderen en jongeren helpen opgroeien tot gelukkige mensen in een rechtvaardige wereld.
Wanneer?
Elke zondag is er 'vergadering'. Dit is echter niet wat de gemiddelde scoutsleek zich voorstelt: een saaie bespreking rond een tafel met mensen die van verveling in slaap sukkelen. Het is eigenlijk zo'n beetje het tegendeel: allerlei spannende, boeiende en fantasieprikkelende activiteiten worden georganiseerd, natuurlijk aangepast aan de leeftijd van de tak.
Lidgeld?
Das?
das

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiŽren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: 2016-03-08 ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -