categoriegemeentekaart

titel01Scouts Sint-Niklaas - Kristus Koning  (Toon op kaart)
 
Scouts en Gidsen Vlaanderen [O3101G]
Gouw Waas - District Klaas
www.scoutskriko.be
Puitvoetstraat, 9100 Sint-Niklaas
Wij verhuren ons lokaal: Krikovilla.
Wij zijn een fantastische bende jongelui, gepassioneerd door avontuur en plezier beleven! Elke week maken we er weer iets geweldig van, voor zowel de allerkleinsten als de iets oudere pubers. We ravotten, we spelen, we maken ons vuil, we bouwen boomhutten, we gaan op kamp, ... En dat allemaal in een prachtig stukje natuur ten zuiden van Sint-Niklaas: Puytvoet.
Waar?
Ons lokaal staat temidden van de bossen, en is de uitvalsbasis voor al onze knotsgekke belevenissen...
Wanneer?
De jongste takken: de kapoenen en de welpen spreken normaal steeds af op zaterdag om 14h30 vooraan aan de Puytvoetwegel te Sint-Niklaas. Zij worden dan weer opgehaald om 17h30 op dezelfde plek. In de winter is het ietsje sneller donker en daarom spreken we dan een half uurtje vroeger af. de vergadering gaat dan door van 14h tot 17h. De jongverkenners en de verkenners komen wekelijks bijeen op zondag. Beide groepen spreken op Puytvoet zelf af. En de uren zijn dezelfde als hierboven.
Lidgeld?
Das?
das

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiŽren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: 2016-09-22 ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -