categoriegemeentekaart

titel01Scouts Kluisbergen - Gerard De Hasque  (Toon op kaart)
 
Scouts en Gidsen Vlaanderen [O2403G]
Gouw Land Van Egmont - District Vlaamse Ardennen
www.scoutskluisbergen.be
Bloemenlaan (geen nr), 9690 Kluisbergen
Er is niet aangeven of het lokaal al dan niet gehuurd kan worden.
Wij zijn een vereniging van ongeveer 150 leden, dit lijkt redelijk veel, maar zelden doen wij activiteiten met de hele groep. Net zoals bij de andere scoutsgroepen delen we de groepen op in takken.
Waar?
Onze lokalen zijn te vinden in de Bloemenlaan te Kluisbergen. Dit is vlakbij de post op het Stationsplein in Berchem.
Wanneer?
Onze activiteiten gaan meestal door zondag namiddag van 14:30u tot 17:30u. Behalve tijdens de examenperiode doen wij zaterdagavondactiviteiten van 19:00u tot 21:00u. Naast de gewone activiteiten, gaan wij ook op weekends of doen we speciale uitstappen (pretpark, shows, klimmen...) Welke activiteit er volgende weekends plaatsvindt kan je vinden bij het tabblad takken.
Lidgeld?
Das?
das

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiŽren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: 2010-11-03 ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -