categoriegemeentekaart

titel01Scouts Klein-Sinaai - Scouts Thomas  (Toon op kaart)
 
Scouts en Gidsen Vlaanderen [O3214G]
Gouw Waas - District Durme
www.scoutsklein-sinaai.be
Koebrugstraat 14, 9190 Stekene
Er is niet aangeven of het lokaal al dan niet gehuurd kan worden.
Scouts Klein Sinaai is een gemengde ietwat kleinere scoutsgroep, gelegen in het mooie Klein-Sinaai. Onze scoutsgroep bestaat uit ongeveer een 70-tal leden en een 15-tal leiders en leidsters die elke zondag weer het beste van zichzelf geven tijdens elke activiteit.
Waar?
Ons lokaal bevindt zich in de Koebrugstraat in het centrum van Klein-Sinaai, een parochie van hoofdgemeente Stekene. Naast ons lokaal is een voetbalveldje, een heuse speeltuin, een leuk bergje en een bescheiden bosje. Een groter bos voor een uitdagend bosspel is 500m verderop en natuurgebied de 'Baggaert' is op 5min wandelen; we zijn omringd door natuur in de centrumzone.
Wanneer?
Je kunt ons iedere zondagmiddag van 14u tot 17u vinden op de graspleinen of in de bossen in de buurt van ons lokaal.
Lidgeld?
Das?
das

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiŽren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: 2014-12-04 ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -