categoriegemeentekaart

titel01Scouts Rabot - Klauwaards Sint-Martinus  (Toon op kaart)
 
Scouts en Gidsen Vlaanderen [O1310G]
Gouw Gent - District Gent Oost
www.scoutsklauwaards.be
OpgeŽistenlaan 455, 9000 Gent
Er is niet aangeven of het lokaal al dan niet gehuurd kan worden.
Wij zijn een gezellige scoutsgroep in het centrum van Gent. Onze activiteiten zijn elke zondag van 14u00 tot 18u00 aan onze lokalen in de opgeŽistenlaan 455, 9000 Gent. Voor een uitgebreide agenda, klik bovenaan op het item "Klauwke". Voor vragen en opmerkingen kan je steeds mailen naar grklauwaards@hotmail.com.
Waar?
Meestal gaan de activiteiten door in en rond de lokalen, maar we durven al eens op verplaatsing gaan naar de Blaarmeersen, de Groene Vallei, de stad, ... Daarom is het aangeraden zeker op tijd te zijn en altijd in volledig uniform.
Wanneer?
We zijn bijna elke zondag aanwezig van 14u tot 18u. Voor meer info kijk je best eens op onze website. Je kunt daar het Klauwke vinden, ons twee jaarlijks boekje met alle info over de vergaderingen per tak.
Lidgeld?
Wij vragen 35 euro lidgeld. Dit dient om de leden te verzekeren op kampen e.d. Hetgeen hiervan overschiet gaat naar de werkingen.
Das?
das

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiŽren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: 2017-11-05 ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -