categoriegemeentekaart

titel01Scouts en Gidsen Jette - De Klauwaert  (Toon op kaart)
 
Scouts en Gidsen Vlaanderen [B1201G]
Gouw West-Brabant - District Brussel
www.scoutsjette.be
Wemmelsesteenweg 310, 1090 Brussel (Jette)
Er is niet aangeven of het lokaal al dan niet gehuurd kan worden.
Scouting is niet zomaar een kinderopvang of een sporadisch tijdverdrijf. De leiding engageert zich vrijblijvend elke week opnieuw om leuke activiteiten te verzinnen. Het doet hen dan ook veel plezier als de 'ketten' elke keer weer opnieuw komen opdagen. Wij streven ernaar met elke ket een persoonlijke band te creŽren en dat lukt enkel als men regelmatig naar de scouts komt. Wij hebben genoeg ervaren om te kunnen stellen dat, wie wekelijks naar de scouts komt, zich beter en sneller thuis voelt in de groep en er zich dan ook eindeloos zal amuseren. Wij laten steeds de keuze aan de kinderen zelf: laat ze een paar keer komen 'proeven', en al snel kunnen ze zelf uitmaken of scouting hen ligt of niet.
Waar?
Ons lokaal is gelegen naast de ingang van Boudewijnpark II (wegje met slagboom, naast boswachters). Auto's mogen niet voorbij de slagboom staan!
Wanneer?
Wij vergaderen elke zaterdag van de maand (behalve derde week) vanaf 14u aan ons lokaal "Den Bunker".
Lidgeld?
Das?
das

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiŽren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: 2015-10-02 ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -