categoriegemeentekaart

titel01Scouts Hove - Sint-Laurentius  (Toon op kaart)
 
Scouts en Gidsen Vlaanderen [A3181G]
Gouw Opsinjoor - District Cantincrode
www.scoutshove.be
Boechoutsesteenweg 31, 2540 Hove
Er is niet aangeven of het lokaal al dan niet gehuurd kan worden.
Welkom, dames, heren, jongens en meisjes bij de Scouts van Hove- de jeugdbeweging voor iedereen. Meer dan 180 leden kijken wekelijks uit naar hun vergadering, waar ze opgaan in knotsgekke en uiteenlopende activiteiten en samen met hun beste vrienden en vriendinnen plezier maken, nieuwe vriendschappen smeden, maar ook nog eens geŽntertaind worden door 30 superleiders en -leidsters, stuk voor stuk mensen met het hart op de juiste plaats en het oogje in het zeil.
Wanneer?
Elke zondagochtend (tenzij anders vermeld) van 10 tot 12 op "Het Jeugdig Centrum" van Hove, bereikbaar via de ingang van 't Groen Schooltje op de Boechoutsesteenweg of langs het weggetje achter cafť de Pomp op de Mortselsesteenweg.
Lidgeld?
Das?
das

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiŽren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: 2015-08-14 ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -