categoriegemeentekaart

titel01Scouts Hofstade - Sint-Lutgardis  (Toon op kaart)
 
Scouts en Gidsen Vlaanderen [O2307G]
Gouw Land Van Egmont - District Dender
www.scoutshofstade.be
Nederhase 34, 9308 Hofstade (Ovl.)
Wij verhuren ons lokaal: Scoutslokaal Hofstade.
Bij scouting draait het natuurlijk allemaal over de zondagnamiddag tussen 14u en 17u. Dat is het moment waarop onze gastjes naar Den Bos komen om hun vriendjes en vriendinnetjes in de beek te duwen of kikkers naar elkaar te gooien. Daarnaast bereid onze leiding elke zondag coole spelletjes en activiteiten voor.
Wanneer?
Elke zondag van 14u tot 17u is er een scoutsvergadering voor jong en oud (van 6 tot 18 jaar). Deze vergaderingen gaan door op \'Den Bos\'.
Lidgeld?
Das?
das

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiŽren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: 2016-09-17 ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -