categoriegemeentekaart

titel01Scouts Hellegat - Don Bosco Hellegat  (Toon op kaart)
 
Scouts en Gidsen Vlaanderen [A3637S]
Gouw Opsinjoor - District Rupel
www.scoutshellegat.be
Hellegat 10-12, 2845 Niel
Er is niet aangeven of het lokaal al dan niet gehuurd kan worden.
De Groep Scouts Hellegat is een Scoutsgroep uit Niel, meerbepaald de wijk Hellegat. Onze werking is er voor jongens tussen 6 & 18 jaar (met 6 jaar bedoelen we het jaar waarin uw zoon naar het eerste leerjaar gaat), de meisjes kunnen dan weer terecht bij Gidsengroepen in de buurt (zoals Gidsen Sint-Jan, Hemiksem, Boom, ...) Enkel onze Jins en leiding zijn gemengd. Onze groep bestaat uit een 150 tal leden, die wekelijks bijeenkomen onder begeleiding van 18 leiders & leidsters. De wekelijkse vergaderingen zijn op zondag en dit meestal van 14u tot 17u. Af en toe kan dit ook op een vrijdagavond zijn, een heel weekend, een ganse dag enzovoort.
Waar?
Onze lokalen kan je vinden in de straat Hellegat, op je rechterkant nog voor de kerk. Onze lokalen liggen in een oud schoolgebouw, die wij volledig hebben ingericht tot rasechte scoutslokalen.
Wanneer?
De wekelijkse vergaderingen zijn op zondag en dit meestal van 14u tot 17u.
Lidgeld?
Das?
das

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiŽren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: 2015-08-26 ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -