categoriegemeentekaart

titel01Scouts Halle - Sint-Maarten  (Toon op kaart)
 
Scouts en Gidsen Vlaanderen [A2274G]
Gouw Heide - District Kommerin
www.scoutshalle.be
Heideweg 101, 2980 Halle (Kempen)
Er is niet aangeven of het lokaal al dan niet gehuurd kan worden.
Elk jaar gaat elke tak (leeftijdgroep) minstens één keer op weekend, voor de oudere takken worden dit vaak twee weekends. In de zomer gaat elke tak ook op kamp, deze vallen altijd in de loop van juli. Om de vijf jaar gaat Scouts Halle op groepskamp. Het volgende groepskamp gaat door in 2020. Elk jaar gaan de jins, onze oudste tak, op buitenlands kamp en onze bijna-oudste tak, de givers, doen dit om de twee jaar.
Wanneer?
De activiteiten van Scouts Halle gaan op zondag door. Elke vier weken twee halve (9h30-12h) en één hele dag (9h30-16h30), daarop volgt een vrije dag. We houden normaal gesproken deze vaste volgorde steeds aan.
Lidgeld?
De inschrijvingsprijzen bedragen 49 euro (voor het eerste kind van het gezin), en 39 euro voor alle volgende kinderen. Hierdoor is uw kind verzekerd voor een volledig jaar.
Das?
das

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiëren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: 2017-12-23 ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -