categoriegemeentekaart

titel01Scouting Godsheide  (Toon op kaart)
 
Scouts en Gidsen Vlaanderen [L1114G]
Gouw Limburg - District Herckenrode
www.scoutinggodsheide.be
Kiezelstraat 126, 3500 Hasselt
Er is niet aangeven of het lokaal al dan niet gehuurd kan worden.
Scouting Godsheide is een jeugdbeweging voor jongens en meisjes tussen 6 en 18 jaar. Onze leden zijn opgedeeld in 6 leeftijdsgroepen, die we takken noemen.
Waar?
Onze lokalen bevinden zich in de Kiezelstraat in Godsheide. Je vindt ons tussen het ontmoetingscentrum en de kerk. Het adres voor post is Kiezelstraat 126, 3500 Hasselt.
Wanneer?
Om de twee weken op zaterdag van 15u tot 18u.
Lidgeld?
Het lidgeld dit jaar (2014 ? 2015) bedraagt ?40 per lid. Het grootste deel hiervan storten we rechtstreeks door naar Scouts en Gidsen Vlaanderen, wat overblijft gebruiken we om onze jaarwerking te financieren.
Das?
das

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiŽren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: 2014-12-22 ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -