, 1, 523, Scouts Dendermonde - Sint-Paulus Baden Pauwel, 9200, [O3411G], Sint-Paulus Baden Pauwel, s, De site van de scouts van dendermonde. hier vind je de leden van het bestuur, leidering activiteiten, uren en nog veel meer" />
 

categoriegemeentekaart

titel01Scouts Dendermonde  (Toon zonder kaart)
1s
jeugd

Scouts Dendermonde - Sint-Paulus Baden Pauwel, 9200
Tragel 7 - 9
(Scoutteplein)
zonnigSpoor
Scouts & gidsen Dendermonde is de grootste jeugdbeweging van Dendermonde en één van de grootste scoutsgroepen van Vlaanderen. Wekelijks staat een ploeg leidsters of leiders klaar om rond de 350 leden een leuke zaterdagnamiddag te bezorgen. Wij leven zo veel mogelijk naar de visietekst van scouts & gidsen Vlaanderen, d.w.z. respect voor de natuur, een groep die open is voor iedereen en een groep die zich engageert voor een betere wereld, of die nu in de gedaante is van de directe omgeving of van verre continenten.
Waar?
Kapoenen en welpen (1e-5e studiejaar): verzamelen elke zaterdag om 14.30u. aan het RAC (brugje het "saske"). De anderen verzamelen om 14.30u op het scoutsplein zelf (Scoutteplein, in de oksel van de Oude en de nieuwe Dender).
Wanneer?
Tenzij anders vermeld: elke zaterdag van 14.30u tot 18u.
Lidgeld?

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiëren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: www.scoutsdendermonde.be ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -