categoriegemeentekaart

titel01Scouts Kessel-Lo - Scouts Boven-Lo  (Toon op kaart)
 
Scouts en Gidsen Vlaanderen [B2506G]
Gouw Oost-Brabant - District Bietenhoek
scoutsbovenlo.scoutnet.be
Heidebergstraat 266, 3010 Kessel-Lo (Leuven)
Wij verhuren ons lokaal: Scoutslokaal Boven-Lo.
Scouts Boven-Lo is een scoutsgroep in het Leuvense (Kessel-Lo) met ongeveer 250 leden. Alle kinderen en jongeren tussen 6 en 17 jaar, jongens & meisjes zijn bij ons welkom.
Waar?
De scoutslokalen liggen achter de kleuterschool en naast de kerk van Boven-Lo, een gehucht binnen Kessel-lo (Leuven). Ter hoogte van Heidebergstraat 275, 3010 Kessel-Lo.
Wanneer?
Lidgeld?
Das?
das

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiŽren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: 2014-12-28 ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -