categoriegemeentekaart

titel01Scouts Boekhoute - Michiel de Ruyter  (Toon op kaart)
 
Scouts en Gidsen Vlaanderen [O1106G]
Gouw Gent - District Gent Noord
www.scoutsboekhoute.be
Vliet 21a, 9961 Boekhoute
Er is niet aangeven of het lokaal al dan niet gehuurd kan worden.
Waar?
Onze lokalen zijn gelegen op 500m van de dorpkern van Boekhoute, een deelgemeente van Assenede en bevinden zich niet zover van de Nederlandse grens. Onze terrein wordt omwald door de Vliet, een brede slotgracht, waartoe ook onze straatnaam aangeweid werd. Als natuurlijke buitenspeelruimte vinden we in de buurt van ons ruim speelveld verschillende natuurgebieden met dijken en kreken terug. Een groter bos is gesitueerd net over de grens.
Wanneer?
De activiteiten van onze scoutsgroep gaan meestal door op zondagnamiddag tussen 14u en 17u. Uitzonderlijk kunnen de vergadering verplaatst worden op vrijdagavond of op zaterdagnamiddag.
Lidgeld?
Das?
das

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiŽren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: 2015-03-18 ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -