categoriegemeentekaart

titel01Scouts en Gidsen Beerse - André De Thaye  (Toon op kaart)
 
Scouts en Gidsen Vlaanderen [A4105S]
Gouw Kempen - District Noorderkempen
www.scoutsengidsenbeerse.be
Schoolstraat 59, 2340 Beerse
Er is niet aangeven of het lokaal al dan niet gehuurd kan worden.
We zijn één van de vele jeugdbewegingen die Beerse rijk is, maar daarom nog niet de minste! Je kan ons elke zaterdag op het parochiale plein in de Steenovenstraat vinden, als we niet op pad in het dorp of in het bos zijn tenminste!
Waar?
Onze lokalen zijn gelegen in de Steenovenstraat in Beerse. Naast café Den Biechtstoel is een weggetje naar boven, en daar is ons lokaal :-)
Wanneer?
Zaterdagnamiddag van 14u tot 16u30 (17u voor de oudste takken)
Lidgeld?
Das?
das

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiëren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: 2015-03-03 ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -