categoriegemeentekaart

titel01Scouts Baasrode - Sint-Ursmarus  (Toon op kaart)
 
Scouts en Gidsen Vlaanderen [O3404S]
Gouw Waas - District Land Van Aymon
www.scoutsbaasrode.be
Broekstraat, 9200 Baasrode
Er is niet aangeven of het lokaal al dan niet gehuurd kan worden.
Onze scoutsgroep bestaat al sinds 1941 en is vanaf dan uitgegroeid tot een hechte groep actieve vrijwilligers. De leidingsgroep, het oudercomité, de vriendenkring en de vele sympathisanten werken samen om een amusant aanbod aan activiteiten te voorzien.
Wanneer?
Op zondagmiddag van 14 tot 17u kunnen kinderen van 6 tot 17 jaar op onze terreinen terecht voor een toffe namiddag met hun leeftijdsgenootjes.
Lidgeld?
Das?
das

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiëren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: 2015-03-31 ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -