, 1, 827, Scouts Mol - Tijl, 2400, [A4207S], Tijl, c, " />
 

categoriegemeentekaart

titel01Scouts Mol  (Toon op kaart)
 
1c
jeugd
www.comeasyouare.be" target="_blank">
Scouts Mol - Tijl, 2400
Zelm 48
https://images.scoutnet.be/groep/scouts-en-gidsen-vlaanderen/tijl-mol.jpg
Met zowel nieuwe, jonge gedreven leiding als ook leiding met al meerdere jaren ervaring zijn we niet te stoppen. Leuke en boeiende activiteiten in elkaar knutselen is dan ook een van onze specialiteiten. Ook in het organiseren van onze jaarlijkse evenementen zoals bijvoorbeeld het kamp, onze fuif Come As You Are,.. draagt iedereen zijn steentje bij. Tot slot kan ik jullie ook alleen verzekeren dat wij er met plezier voor zorgen dat onze leden zich heel het jaar door amuseren !
Wanneer?
Allerlei activiteiten staan op het programma op zaterdagnamiddag van 14 tot 17 uur zoals: plein-, dorps-, en bosspelen, kwissen, knutselen, sport en spel, muziek en toneel, natuurbeleving en werken rond projecten.
Lidgeld?

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiŽren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: www.scoutsachterbos.be ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -