categoriegemeentekaart

titel01Scouts Roeselare - Rolarius  (Toon op kaart)
 
Scouts en Gidsen Vlaanderen [W2202G]
Gouw Zuid-West Vlaanderen - District Mandel
www.scoutingroeselare.be
Gryspeerdts Hof 6, 8800 Roeselare
Er is niet aangeven of het lokaal al dan niet gehuurd kan worden.
Scouts en gidsen leren samenleven in ploeg en steken hun handen uit de mouwen. Op kamp, op tocht en tijdens wekelijkse activiteiten leren ze samen met anderen kiezen en beslissen. Al doende leren ze ook hun plan trekken: vuurtje stoken, eigen potje koken, op avontuur. Scouts en gidsen houden van de natuur en zetten zich in voor hun omgeving. Scouting Roeselare richt zich tot kinderen en jongeren van 6 tot 18 jaar. Ook kinderen en jongeren met een mentale of fysische handicap kunnen terecht bij onze akabe-werking.
Waar?
Iedere zaterdag en zondag wordt er activiteit gegeven op het Gryspeerdts Hof te Roeselare.
Wanneer?
Akabe, kapoenen, wouters en Jojo's hebben activiteit op zaterdagmiddag van 14u-17u. Givers en Jin zijn er de zondagmiddag te vinden van 14u-17u.
Lidgeld?
Het inschrijvingsgeld bedraagt 32 euro. Dit bedrag gaat integraal naar het nationaal secretariaat van Scouts & Gidsen Vlaanderen. Leden voor de akabe-takken betalen evenveel lidgeld. Gezinnen voor wie het inschrijvingsgeld een probleem vormt, kunnen steeds beroep doen op "Scouting op Maat". Hierbij hoeft slechts de 1/3 van het inschrijvingsgeld betaald te worden. Gelieve hiervoor de groepsleiding te contacteren (Hannah Ingels of Stan Vancraeynest via groepsleiding@scoutingroeselare.be). Deze mogelijkheid bestaat ook voor alle kampen.
Das?
das

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiŽren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: 2016-08-10 ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -