categoriegemeentekaart

titel01Scouts Landen - Sint-Joris  (Toon op kaart)
 
Scouts en Gidsen Vlaanderen [L1601G]
Gouw Limburg - District Haspengouw
www.schilderhof.be
Kapelaan P. P. Rubenssteeg 1A, 3400 Landen
Wij verhuren ons lokaal: Schilderhof.
De Landense scoutsgroep met ongeveer 200 enthousiaste leden en een leidingsploeg van een veertigtal geŽngageerde leiders en leidsters zorgen elke zaterdag opnieuw voor spetterende activiteiten. Op deze site vind je alle informatie over de verschillende takken, de leiding en alles wat je moet weten om lid te worden.
Waar?
Al onze vergaderingen gaan door op ons vertrouwde Schilderhof.
Wanneer?
De vergaderingen gaan elke zaterdag door tussen 13u.50 en 17u.00 (tenzij anders vermeld).
Lidgeld?
Wanneer je je inschrijft, word je automatisch lid van Sint- Joris Scouts en Gidsen Landen. Je betaalt het lidgeld dat werd vastgelegd door het Nationale Verbond (32 euro). Bijkomend betaal je nog 7 euro voor het onderhouden van onze gebouwen en het domein. In totaal bedraagt het lidgeld 39 euro. Dit dient gestort te worden op het rekeningnummer BE02 7865 6723 2540 (VZW De Scoutsvrienden) met vermelding van je naam en tak. Voor meer info kan je terecht bij de groepsleiding.
Das?
das

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiŽren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: 2018-11-12 ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -