categoriegemeentekaart

titel01Scouts Gistel - Rakkersnest  (Toon op kaart)
 
Scouts en Gidsen Vlaanderen [W1403G]
Gouw Noordzee - District De Kelle
www.rakkersnestgistel.be
Hoogwegel 32, 8470 Gistel
Er is niet aangeven of het lokaal al dan niet gehuurd kan worden.
Akabe 't Rakkersnest is een scoutsgroep in Gistel voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen met een beperking. Wij maken deel uit van Scouts en Gidsen Vlaanderen. Tweewekelijks bieden wij activiteiten op maat aan voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen met een beperking. Hiervoor worden onze leden verdeeld in leeftijdsgroepen. Daarnaast organiseren we elke zomer een kamp en trekken de meeste takken één keer per jaar op weekend. We organiseren ten slotte ook een aantal evenementen, bijvoorbeeld onze opendeurdag, een ribbetjesfestijn, baravonden,...
Waar?
Ons lokaal bevindt zich in de Stationsstraat te Gistel. Dit zijn de gebouwen naast scouts Gisco. Heel wat van onze activiteiten vinden hier plaats, maar ook uitstappen en activiteiten op verplaatsing zijn mogelijk.
Wanneer?
Onze activiteiten gaan van september tot mei tweewekelijks door op zaterdagnamiddag van 14u tot 17u. Uitzonderingen (bijvoorbeeld een daguitstap) zijn mogelijk.
Lidgeld?
Das?
das

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiëren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: 2015-06-17 ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -