categoriegemeentekaart

titel01Scouts Grimbergen - Prinsen Van Onze-Lieve-Vrouw  (Toon op kaart)
 
Scouts en Gidsen Vlaanderen [B1701S]
Gouw West-Brabant - District Wolvendael
www.prinsenolv.be
AbdijStraat 26, 1850 Grimbergen
Er is niet aangeven of het lokaal al dan niet gehuurd kan worden.
Waar?
Onze lokalen zijn gelegen in de Abdijstraat 26 te Grimbergen. Dit is ook de plek waar we telkens afspreken bij aanvang en einde van de vergaderingen.
Wanneer?
Vergaderingen gaan door elke zondag van 14 uur tot 17 uur, behalve elke derde zondag van de maand. Uitzonderingen op deze regel zijn mogelijk. Het exacte programma van elke tak kan u vinden in 't Prinske.
Lidgeld?
Das?
das

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiŽren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: 2015-06-04 ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -