categoriegemeentekaart

titel01Scouts Deurne - Pius X  (Toon op kaart)
 
Scouts en Gidsen Vlaanderen [A2188G]
Gouw Heide - District Morckhoven
www.scoutspiusx.be
Peter Benoitlaan 23, 2100 Deurne (Antwerpen)
Er is niet aangeven of het lokaal al dan niet gehuurd kan worden.
De Scouts Pius X is een scouts groep in Deurne- Zuid. Onze werking is er voor jongens en meisjes tussen 6 en 18 jaar. Onze groep bestaat uit een 60-tal leden, die wekelijks bijeenkomen onder begeleiding van 15 leiders en leidsters.
Wanneer?
De wekelijkse vergaderingen zijn op zondag van 9u30 tot 12u. Af en toe kan dit ook op een vrijdagavond zijn, een heel weekend, een ganse dag, ...
Lidgeld?
Das?
das

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiŽren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: 2015-07-21 ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -