categoriegemeentekaart

titel01Scouts Jabbeke - Permeke  (Toon op kaart)
 
Scouts en Gidsen Vlaanderen [W1206G]
Gouw Noordzee - District 't Brugse Vrije
www.scoutspermeke.be
Dorpstraat 3, 8490 Jabbeke
Er is niet aangeven of het lokaal al dan niet gehuurd kan worden.
Scouts en gidsen is een jeugdbeweging die zich richt op meisjes en jongens vanaf 6 jaar. In de scouts werken wij met verschillende leeftijdsgroepen of takken.
Waar?
Wanneer er activiteit is, wordt er altijd afgesproken aan de scoutslokalen. Onze lokalen bevinden zich in het jeugdgedeelte van het nieuwe sport en cultuurcentrum te Jabbeke. Zie contact voor een plannetje.
Wanneer?
Het scoutsjaar loopt van eind september tot eind mei met als kers op de taart een zomerkamp doorgaans in juli. De activiteiten gaan altijd door op zaterdag, meestal van 14h ? 17h. Eénmaal in het jaar wordt een 'weekendje' georganiseerd.
Lidgeld?
Das?
das

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiëren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: 2011-07-31 ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -