categoriegemeentekaart

titel01De Glimlach - O.L.V. Met De Glimlach  (Toon op kaart)
 
Scouts en Gidsen Vlaanderen [O1405G]
Gouw Gent - District Gent Zuid
www.olvglimlach.be
SintKwintensberg 86, 9000 Gent
Er is niet aangeven of het lokaal al dan niet gehuurd kan worden.
Onze Lieve Vrouw met de Glimlach (of zoals we zelf zeggen De Glimlach) is een gezellige scoutsgroep die huist in hartje Gent.
Wanneer?
Wij komen wekelijks samen van 14.30u (voor de jongsten) of 14.00u (voor de oudsten) tot 17.30u op onze lokalen (Sint-Kwintenberg 86). Het avontuur gaan we vaak (zoniet altijd) zoeken in de stadsbuurt, het park of even verderop!
Lidgeld?
Das?
das

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiŽren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: 2011-09-10 ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -