categoriegemeentekaart

titel01Scouts en Gidsen Hansbeke - Nieuwland  (Toon op kaart)
 
Scouts en Gidsen Vlaanderen [O1514G]
Gouw Gent - District Moerkensheide
www.scoutsengidsennieuwland.be
Doornbosstraat 14A, 9850 Hansbeke
Er is niet aangeven of het lokaal al dan niet gehuurd kan worden.
Wij zijn een gemengde scoutsgroep die elke week opnieuw een 230-tal enthousiaste kinderen en jongeren vanaf 6 jaar samen een leuke tijd laten beleven. Scouts en Gidsen Nieuwland probeert dan ook bij het plannen van activiteiten en het uitvoeren ervan rekening te houden met de vijf basispijlers van de Scouts en Gidsen: Engagement, zelfwerkzaamheid, medebeheer, ploegwerk en dienst zijn thema\'s die in elk scoutsjaar alle aandacht krijgen. Bovendien gebeurt dit bij ons met een stevige dosis plezier en avontuur voor iedereen! Zoals elke scoutsgroep werken wij met takken. Dit zijn leeftijdsgroepen waarin de kinderen en jongeren kunnen spelen, leren, ontdekken en op avontuur gaan samen met leeftijdsgenoten.
Waar?
We komen samen op zaterdagnamiddag van 14.00 tot 17.00 uur in onze lokalen, Doornbosstraat 14 a in Hansbeke. Nuttige informatie over onze werking en alles dat samenhangt met Scouts en Gidsen Nieuwland vind je terug op deze website
Wanneer?
Lidgeld?
Alle jongens en meisjes tussen 6 (1ste leerjaar) en 18 kunnen lid worden van onze jeugdvereniging. Nieuwe leden mogen 2 keer naar de vergaderingen komen om kennis te maken met Scouts en Gidsen Nieuwland. Daarna vragen we om het lidgeld te betalen.
Das?
das

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiŽren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: 2011-02-28 ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -