categoriegemeentekaart

titel01Scouts en Gidsen Mol Donk - Sint-Antonius - Sint-Agnes  (Toon op kaart)
 
Scouts en Gidsen Vlaanderen [A4203G]
Gouw Kempen - District Mol
www.scoutsengidsenmoldonk.be
Sint-Antoniusstraat 3, 2400 Mol
Wij verhuren ons lokaal: De Pastorie.
Op zaterdagnamiddag kan je er op 'den Donk' niet naast kijken: de scouts en gidsen van Mol Donk zijn overduidelijk aanwezig. Met veel animo en soms ook met veel lawaai spelen we ons spel in en rond onze lokalen.Het spel dat we spelen is dat van scouting. Ploegwerk, medebeheer, zelfwerkzaamheid, engagement en dienst zijn de pilaren waarop onze werking steunt. Die vijf dingen op een bedje van avontuur en creativiteit, overgoten met een goeie portie buitenlucht. Dat elke zaterdag opnieuw.
Waar?
Het gros van onze lokalen bevindt zich in de E. Becquaertlaan achter de kleuterschool. We hebben ook nog een lokaal in de Kerkhoflaan vlak bij het kerkhof.
Wanneer?
We houden onze vergaderingen standaard op zaterdagnamiddag van 14u tot 16u30. Uiteraard kunnen hier uitzonderingen op gemaakt worden per tak (filmavond, groot spel, tocht, weekend, ...).
Lidgeld?
Das?
das

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiŽren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: 2016-02-19 ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -