categoriegemeentekaart

titel01Maria Mediatrix - Sint-Lutgardis  (Toon op kaart)
 
Scouts en Gidsen Vlaanderen [A1224M]
Gouw Antwerpen - District Centrum
mariamediatrix.scoutnet.be
Zegelstraat 9-11, 2140 Borgerhout (Antwerpen)
Er is niet aangeven of het lokaal al dan niet gehuurd kan worden.
Ben je een speelse meid of een grave tiener? Ben je tussen 6 en 18 jaar? En heb je zin in wat nieuws? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Met onze 90tal leden zijn wij nog een van de weinige meisjesgroepen van de scoutsen in en rond het Antwerpse. Maar wij zien dit enkel als een troef! Elke zondag staan wij van 9u30 tot 12u paraat om jullie een fantastische ochtend te bezorgen. Knutselen, zwemmen, spelen, schminken, verkleden, zingen, dansen, filmavond, playbackshow,... we doen het allemaal! Twee keer per jaar maken we er een weekend van, waarvan één weekend met de hele groep. En uiteraard, hét hoogtepunt van het jaar, in juli trekken we erop uit, naar de Vlaamse streken, de Ardense heuvels of zelfs naar het buitenland.
Wanneer?
Wij zijn elke zondag paraat van 9u30 tot 12u!
Lidgeld?
Als lid betaal je 35 euro per jaar aan inschrijvingsgeld. Daarvan gaat 25,40 euro naar Scouts en Gidsen Vlaanderen voor je verzekering. De overige 4,6 euro gaat naar onze groepskas opdat we allerlei (knutsel)materiaal zouden kunnen aankopen. Zit je zus al in onze scoutsgroep, dan betaal je slechts 32 euro.
Das?
das

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiëren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: 2015-09-05 ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -