categoriegemeentekaart

titel01Scouts Zoersel - Kris-Kras Akabe  (Toon op kaart)
 
Scouts en Gidsen Vlaanderen [A2203G]
Gouw Heide - District Kommerin
www.kriskras-akabe.be
Heideweg 101, 2980 Zoersel
Er is niet aangeven of het lokaal al dan niet gehuurd kan worden.
Met Anders KAn BEst als motto richten we ons tot kinderen en jongeren met een mentale en/of fysieke beperking. Onze leden variŽren tussen 6 en 21 jaar en worden onderverdeeld in verschillende leeftijdsgroepen of takken. De ervaring leert ons dat deze werkvorm werkt en groeikansen biedt!
Wanneer?
De activiteiten vinden plaats zaterdags om de twee weken. Deze activiteiten beginnen om 13u30 en duren tot 16u30. Soms wordt ook een hele dag georganiseerd, deze begint om 10u00 en eindigt eveneens om 16u30. Alle georganiseerde activiteiten met bijhorende uren vindt u in het activiteitenboekje. Dit activiteitenboekje ontvant u elke trimester en verschijnt eveneens op de site. De scoutslokalen bevinden zich in Heideweg 101, 2980 Halle-Zoersel.
Lidgeld?
Het inschrijvingsgeld van 40/35 euro dient gestort te worden op: BE76 0016 7900 1995
Das?
das

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiŽren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: 2017-09-19 ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -