, 1, 83, Scouts Hoeilaart - De Korrelaar, 1560, [B1610G], De Korrelaar, e, " />
 

categoriegemeentekaart

titel01Scouts Hoeilaart  (Toon op kaart)
 
1e
jeugd
scoutshoeilaart.wordpress.com" target="_blank">
Scouts Hoeilaart - De Korrelaar, 1560
J.B. Charlierlaan 78
De Korrel
Onze scouts is jaren geleden opgestart in Hoeilaart door onze Opper-scout Luc Menu. Sinds jaar en dag proberen wij zijn visie verder te zetten van generatie op generatie.
Waar?
Onze lokalen zijn gekend onder de naam "De Joengele".
Wanneer?
Onze activiteiten vinden elke zondag van de maand plaats, buiten de laatste zondag. Dan nemen we even vrijaf. Hou toch maar goed de Korrel in het oog, want soms vallen er ook activiteiten op een ander moment.
Lidgeld?
Het lidgeld bedraagt ?32 (verzekering + sommige kentekens) Te storten op rekeningnummer 103-0166361-74 op de van Scouts en Gidsen Vlaanderen Hoeilaart. Vermeld zeker de NAAM van je kind en de TAK waarin je kind zich bevindt.

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiŽren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: www.scoutshoeilaart.be ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -