, 1, 68, HDB-scouts - Hubert De Bruyker, 9050, [O1307G], Hubert De Bruyker, e, " /> ", "9050"); } //]]>
 

categoriegemeentekaart

titel01HDB-scouts  (Toon zonder kaart)
1e
jeugd

HDB-scouts - Hubert De Bruyker, 9050
Achterdries 52
Huberke
De HDB is één van de oudste scoutsgroepen van België. Op 19 juni 1919 werd de groep opgericht in de kliniekstraat. De oprichters noemden de groep naar hun vriend Hubert De Bruyker die tijdens de eerste wereldoorlog was gesneuveld. Sinds die dag heeft onze groep honderden kinderen en jongeren hun plan leren trekken en onvergetelijke herinneringen bezorgd. Elke generatie HDB scouts heeft het anders gedaan. Maar op tocht gaan, slapen in een tent, of zingen aan het kampvuur doen we nog altijd.
Wanneer?
Zondagmiddag van 14:00 tot 17:00

Jogis & Givers tot 17:30
Lidgeld?
Lidgeld nog niet betaald?

Stort dan 38 euro op Rek. Nr.: BE38 1030 2756 7872 op naam van HDB-Scouts Gentbrugge. En vermeld zeker de naam van uw zoon/dochter + tak.

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiëren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: www.hdb-scouts.be ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -