categoriegemeentekaart

titel01Scouts Aartselaar - Sint-Jan  (Toon op kaart)
 
Scouts en Gidsen Vlaanderen [A3603M]
Gouw Opsinjoor - District Rupel
www.gidsensintjan.be
Koekoekstraat, 2630 Aartselaar
Er is niet aangeven of het lokaal al dan niet gehuurd kan worden.
Wij zijn een enthousiaste scoutsgroep voor meisjes van het eerste leerjaar tot het 6de middelbaar. Alle info over onze groep kan u vinden op www.gidsensintjan.be. Aarzel niet om ons te contacteren!
Waar?
De lokalen van de Gidsen Sint Jan liggen in de wijk 'de Koekoek' te Aartselaar. Dit is op de grens van Aartselaar, Schelle, Reet, Niel en Boom.
Wanneer?
Lidgeld?
Das?
das

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiŽren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: 2014-11-11 ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -