categoriegemeentekaart

titel01Gidsen Boechout - Maria Goretti  (Toon op kaart)
 
Scouts en Gidsen Vlaanderen [A3122M]
Gouw Opsinjoor - District Cantincrode
www.gidsenboechout.be
Bistweg 7, 2530 Boechout
Wij verhuren ons lokaal: Gidsenlokaal Boechout.
Nieuwe leden zijn nog steeds welkom! Zij mogen 3 vergaderingen komen proberen, en daarna kunnen ze beslissen of ze zich willen inschrijven bij ons. Jullie mogen het wel steeds laten weten, indien jullie dochter eens komt proberen bij ons. Indien jullie (na het proberen) graag willen inschrijven bij ons, dienen jullie naam + voornaam, adres, geboortedatum en gsm-nummer mama/papa en/of telefoonnr. door te mailen naar groepsleiding@gidsenboechout.be.
Waar?
Het adres van onze lokalen is Bistweg 7, 2530 Boechout. Je kan hier best geraken door op de parking van de Delhaize (langs Jef Van Hoofplein) te rijden.
Wanneer?
Onze vergaderingen vinden plaats op zondag, van 14 tot 17 uur. Elke 3de zondag van de maand is er een ochtendvergadering, van 10 tot 12 uur. En elke 4de zondag van de maand gaan we op tocht, van 10 tot 17 uur.
Lidgeld?
Das?
das

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiŽren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: 2018-10-22 ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -