categoriegemeentekaart

titel01Den 2 - Onze-Lieve-Vrouwegroep  (Toon op kaart)
 
Scouts en Gidsen Vlaanderen [A1202G]
Gouw Antwerpen - District Centrum
www.den2.be
Frankrijklei 91, 2000 Antwerpen
Er is niet aangeven of het lokaal al dan niet gehuurd kan worden.
Onze groep is één van de 650 groepen van Scouts en Gidsen Vlaanderen. Heel Vlaanderen is onderverdeeld in 12 gouwen. Wij behoren tot Gouw Antwerpen. Gouw Antwerpen is dan weer verdeeld in 5 districten. Wij behoren tot District-Centrum. Met een kleine 300 leden zijn we de grootste scoutsgroep in Antwerpen, en behoren we tot de 20 grootste groepen in Vlaanderen. Alle scoutsgroepen worden verder onderverdeeld in verschillende takken. Voor elke leeftijdsgroep is er een bijhorende tak.
Wanneer?
Elke zondagvoormiddag van 9.30u tot 12u komen onze leden naar het lokaal voor een toffe vergadering vol plezier en sfeer!
Lidgeld?
Das?
das

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiëren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: 2015-07-18 ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -