categoriegemeentekaart

titel01Den 41 - Koningin Astrid  (Toon op kaart)
 
Scouts en Gidsen Vlaanderen [A2341G]
Gouw Heide - District Ten Ryen
www.den41.be
Fortsteenweg 120, 2170 Merksem (Antwerpen)
Er is niet aangeven of het lokaal al dan niet gehuurd kan worden.
Wij zijn de scouts en gidsen van de scoutsgroep 'den41' uit Merksem. Wekelijks komen wij samen om ons uit te leven in de gezonde buitenlucht van het fort van Merksem. Het fortje met zijn aparte omgeving leent zich prima als plaats om te spelen en om andere activiteiten te doen. Voor grotere bosspelen bevindt het Peerdsbos zich op wandelafstand.
Wanneer?
Onze bijeenkomsten, vergaderingen genoemd, vinden drie maal per maand plaats, met uitzondering van de zomermaanden. Zij gaan door op zaterdag: twee maal tussen 14u en 17u en een maal van 10u tot 17u.
Lidgeld?
Das?
das

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiŽren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: 2014-12-28 ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -