categoriegemeentekaart

titel01Scouts Berchem - Sint-Godelieve - Pius XI  (Toon op kaart)
 
Scouts en Gidsen Vlaanderen [A1550G]
Gouw Antwerpen - District Zilverbeek
www.de5037.be
Hofstadestraat 22,, 2600 Berchem (Antwerpen)
Er is niet aangeven of het lokaal al dan niet gehuurd kan worden.
Inschrijven in onze scouts in het begin van het scoutsjaar kan gebeuren op de overgang. Deze vindt traditioneel plaats op de derde zondag van september op "de 37" en luidt het nieuwe werkjaar in. Dit gaat gepaard met een heuse show waar ook de leden in betrokken worden. Meer informatie over de werkelijke data en uren kan u op tijd terugvinden op de hoofdpagina van deze website. Indien u uw kind tijdens het jaar wilt inschrijven dient u simpelweg naar een vergadering te komen. Waar en wanneer deze vergadering plaatsvindt kan u nakijken bij de rubriek "de Spellonk".
Waar?
Voor de kapoenen en de wouters op "de 37", het lokaal in de Hofstadestraat, en voor de jonggivers en de givers op "de 50", het lokaal in de Edelgesteentenstraat.
Wanneer?
Standaard gepland op zondag van 10u-12u30.
Lidgeld?
Das?
das

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiŽren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: 2014-11-24 ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -