categoriegemeentekaart

titel01Corbisier  (Toon op kaart)
 
Scouts en Gidsen Vlaanderen [A1149S]
Gouw Antwerpen - District Hollebeek
www.49corbisier.be
Varenlaan, 2610 Wilrijk (Antwerpen)
Er is niet aangeven of het lokaal al dan niet gehuurd kan worden.
Scouting is een levensschool gebouwd op waarden en principes zoals inzet, verantwoordelijkheidszin, respect voor de medemens en natuur evenals doorzettingsvermogen. Deze waarden trachten we bij te brengen aan onze leden, op een ludieke wijze en geÔnspireerd door het levenswerk van Baden Powell. Zoals iedere scoutsgroep omhelst de 49ste Corbisier deze universele invulling van scouting. Maar wij wensen ons engagement concretiseren door te antwoorden op de volgende vraag: wat kan scouting in het algemeen en in het bijzonder bij de 49ste bijbrengen?
Wanneer?
Lidgeld?
De 49ste Corbisier maakt deel uit van "Scouts en Gidsen Vlaanderen". Dit is een overkoepelende organisatie die ons bijstaat bij ons dagelijks beheer en zorgt voor de verzekering van onze leden tijdens de activiteiten. Teneinde geaffilieerd te zijn aan deze organisatie, teneinde bij te dragen aan de onderhoudskosten van ons lokaal en om bepaalde bijeenkomsten te financieren, vragen wij u lidgeld te betalen. Behalve bij eventuele buitengewone activiteiten, wordt geen bijkomende bijdrage gevraagd voor de activiteiten tijdens het jaar.
Das?
das

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiŽren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: 2014-11-11 ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -