categoriegemeentekaart

titel01Scouts Oostduinkerke - CASA Oostduinkerke  (Toon op kaart)
 
Scouts en Gidsen Vlaanderen [W1407G]
Gouw Noordzee - District De Kelle
www.casaodk.be
Duinparklaan 41 b, 8670 Oostduinkerke
Er is niet aangeven of het lokaal al dan niet gehuurd kan worden.
Jong en oud zijn welkom en maken zo een heleboel nieuwe vrienden voor het leven. Ons lidgeld proberen we zo laag mogelijk te houden zodat het financiŽle aspect geen barriŤre hoeft te vormen. Kortom: we willen een thuis zijn voor iedereen!
Waar?
Ons lokaal is gelegen in de duinparklaan 41b, vlakbij de jeugdherberg "de peerdevisser". De makkelijkste weg als je van het oud gemeentehuis komt om naar de scouts te rijden is doorrijden tot aan de GB, dan juist achter de Gb inslaan in de Duinparklaan. Daarna kom je een kleine wegversmalling tegen en zal je aan je rechterkant de Stuifduinenweg passeren. Dan nog even doorrijden en dan vind je aan je linkerkant de jeugdherberg met daar achter onze scouts.
Wanneer?
Iedere zaterdag activiteit van 14 tot 17 uur, kom zeker eens proberen!
Lidgeld?
Das?
das

subtitelStaat je vereniging nog niet in onze databank? Registreer je dan snel voor een gratis Jeugdwerker Account!

Disclaimer:
Iedereen kan vrij gebruik maken van de gegevens uit onze jeugdwerkdatabank, maar het is in geen geval toegestaan de gegevens te kopiŽren en/of over te plaatsen naar uw eigen website. Wij doen ons uiterste best om deze databank actueel te houden, maar Jeugdwerker.be is in geen geval aansprakelijk voor foutieve gegevens en eventuele problemen die hieruit voortvloeien. Zijn uw gegevens niet correct, log dan in op het control panel om uw gegevens aan te passen. Beschikt uw echter niet over de juiste logingegevens, neem dan met ons contact op via onze contactgegevens en wij passen de gegevens aan. Staat u helemaal niet vermeld in de database, registreer dan voor een gratis jeugdwerker account.

[ Gegevens laatst gewijzigd op: 2017-01-02 ]
 
© Jeugdwerker.be - Disclaimer

Jeugdwerker.be - Rapaertstraat 67 - 8310 Assebroek -